За Нас

„ТАНГРА - АВ” ООД е частна компания, специализирана в областта на вентилационната, климатичната и отоплителна техника, създадена през 1989 година.

Разполага с проектантско-конструкторско бюро, две производствени предприятия, търговско-консултантски център в гр. София, офиси и магазини в гр. Варна и гр. Бургас.

Проектиране и конструиране


Екип от висококвалифицирани специалисти е отговорен за изготвяне на проектните материали, конструиране и внедряване на нови изделия. В тяхна помощ е добре оборудвана лаборатория за аеродинамични изпитвания.

 

Производствена дейност


Производствените предприятия са изградени непосредствено до търговския център и главния офис на фирмата. Обособени са цехове за: - вентилационни решетки - въздуховодни елементи - вентилационни съоръжения - климатични камери и енергоспестяващи блокове - котли за отопление на биомаса - лазерно и плазмено рязане и студена листообработка - прахово-полимерно боядисване Оборудването е прецизно и високопроизводително, което позволява поддържане на отлично качество и разумни цени.

 

Монтажна дейност


Обособени са звена, специализирани в монтаж на:
- вентилационни системи
- климатични инсталации
- отоплителни инсталации
- сервиз

 

Търговска листа


Фирмата е оторизиран представител на:
- “Soler & Palau” – Испания – битови и промишлени вентилатори
- “TONON FORTY” – Италия – климатично оборудване
- “AFS” – Турция - гъвкави въздуховоди
- “Lead’air” – Белгия - аксесоари за климатични и вентилационни инсталации
- “R.T.V. Coils” - Италия – топлообменници “вода-въздух”
- “AB ph. NEDERMAN” - Швеция - системи за локална аспирация

 

Качество:


Във всички дейности на фирмата е изградена система за контрол на качеството ISO 9001:2008.

Благодарение на натрупания опит и ползотворното сътрудничество с водещи европейски производители, ние създадохме широка гама вентилационно и климатично оборудване с отлично качество. Продуктите и услугите, които предлагаме, постоянните складови наличности и изградената дистрибуторска мрежа в страната създават добри условия за нашите клиенти.

Ние вярваме, че доволните клиенти са нашата най-добра реклама!

Инж. Ю. Армянов,
Управител “ТАНГРА” ООД