>>>>>>>>https://www.tangra.bg/<<<<<<<<<<<<
Начало / Актуално / Топловъздушните отоплителните и охладителни апарати „TANGRA VA - V/H” получиха сертификат TUV Rheinland

Топловъздушните отоплителните и охладителни апарати „TANGRA VA - V/H” получиха сертификат TUV Rheinland

Въздухоотоплителните и въздухо-охладителни апарати са предназначени за местно топловъздушно отопление или охлаждане на помещения с общо предназначение.

Апаратите са изградени от аксиален вентилатор с монофазно или трифазно захранване и висок клас на защита (IP65), водна отоплителна/охладителна секция - топлообменник "вода-въздух", капкоуловител за моделите работещи на охлаждане и корпус в два варианта (ST или AL). Въздухоотоплителните апарати работят с чист въздух, без запрашване и агресивни смеси.

Топловъздушните апарати са подходящи за инсталиране в:
- Големи зали
- Салони
- Промишлени и производствени помещения
- Оранжерии
- Складове
- Гаражи
- Супермаркети

Фирма "ТАНГРА" има повече от 20 години опит в производството на топловъздушни апарати за индустриални и търговски цели, а гамата от съоръжения обхваща различни модели, с дебит на въздуха от 900м3/ч до 6000м3/ч. и отоплителна мощност до 61kW.

Топловъздушните апарати могат да бъдат изпълнени за верникален или хоризонтален монтаж. Опциите и аксесоарите, предлагани от „ТАНГРА” включват както различни модели на дифузори с промяна потока на изтичане, така и управления на вентилаторите и трипътен вентил за отоплителна/охладителна секция.

Предимства:
- Елегантен дизайн
- Здрав корпус
- Компактни размери
- Гъвкаво приложение
- Висока производителност
- Бърз и лесен монтаж
- Монофазно и трифазно изпълнение
- Възможност за хоризонтален и вертикален монтаж.

 

В началото на месец март 2017 година, TÜV Rheinland сертифицира въздухоотоплителните апарати на фирма "ТАНГРА". Сертификата обхваща всички модели, както мощности и конструкция, така и като начин на монтаж. Това е първият продукт от този тип, с международен сертификат за качество и ефективност в България.