>>>>>>>>https://www.tangra.bg/<<<<<<<<<<<<
Начало / Продукти / Енергоспестяваща вентилация TANGRA EVB / Високоефективна енергоспестяваща вентилация TANGRA EVB HiE

Високоефективна енергоспестяваща вентилация TANGRA EVB HiE

Системите за поддържане на микроклимат в помещенията спомагат за намаляване на разходите за енергия, чрез инсталиране високоефективни енергоспестяващи вентилационни блокове. Високоефективната рекуперативна вентилация позволява подаване на пресен, филтриран въздух към помещенията, засмукване на отработения замърсен въздух и възстановяване на енергия/топлина от изхвърления въздух, като затопляне на пресния.

Фирма „ТАНГРА” произвежда рекуперативна вентилация от 1992г. В стремежа за постигане на най-висока ефективност и стандарти за качество, едновременно с най-новите технологии, ТАНГРА непрестанно обновява и оптимизира гамата от произвеждани модификации. Нашите специално конструирани производствени системи позволяват производство широка гама енерговъзстановяващи вентилационни блокове с висока ефективност и модулни конструкции, за да се улесни монтажа.

Енергоспестяващите блокове
TANGRA EVB HiE се произвеждат от алуминиева конструкция с три вида панели (S, D25 & D50) с възможност за хоризонтален или вертикален монтаж.

Цялага гама от енерговъзстановяващи блокове отговаря на директивата Ecodesign ErP 2016 и ErP 2018.

Рекуперативните вентилационни системи от серията TANGRA EVB HiE са подходящи за инсталиране в:
     Апартаменти
     Еднофамилни къщи
     Многофамилни сгради
     Офиси
     Магазини
     Търговски обекти
     Изложбени зали
     Заведения, ресторанти и нощни клубове
     Хотели
     Технически помещеия и производства

Системите за вентилация с рекуперация на енергия TANGRA EVB HiE обхващат дебит на обработвания въздух от 150м3/ч. до 4400м3/ч. с ефективност до 88% (EN308).
 

    
Всички енергоспестяващи блокове TANGRA EVB HiE могат да бъдат окомплектовани с интелигентно управление TANGRA Smart. Това позволява управление през мобилен телефон, компютър, таблет и отдалечено през Internet.

 

 

 

Приложения