>>>>>>>>https://www.tangra.bg/<<<<<<<<<<<<
Начало / Продукти / Енергоспестяваща вентилация TANGRA EVB / Енергоспестяваща вентилация TANGRA EVB AL/AL+

Енергоспестяваща вентилация TANGRA EVB AL/AL+

Системите за поддържане на микроклимат в помещенията спомагат за намаляване на разходите за енергия, чрез инсталиране високоефективни енергоспестяващи вентилационни блокове. Високоефективната рекуперативна вентилация позволява подаване на пресен, филтриран въздух към помещенията, засмукване на отработения замърсен въздух и възстановяване на енергия/топлина от изхвърления въздух, като затопляне на пресния.

Фирма „ТАНГРА” произвежда рекуперативна вентилация от 1992г. В стремежа за постигане на най-висока ефективност и стандарти за качество, едновременно с най-новите технологии, ТАНГРА непрестанно обновява и оптимизира гамата от произвеждани модификации. Нашите специално конструирани производствени системи позволяват производство широка гама енерговъзстановяващи вентилационни блокове с висока ефективност и модулни конструкции, за да се улесни монтажа.

Енергоспестяващите блокове TANGRA EVB AL & TANGRA EVB AL+ са предназначени за повторно използване на топлината / студа на изходящия въздух в системите за вентилация и климатизация. Те се произвеждат от алуминиева конструкция с три вида панели (S, D25 & D50) с възможност за хоризонтален или вертикален монтаж.

Рекуперативните вентилационни системи от серията TANGRA EVB AL & TANGRA EVB AL+ са подходящи за инсталиране в:
     Апартаменти
     Еднофамилни къщи
     Многофамилни сгради
     Офиси
     Магазини
     Търговски обекти
     Изложбени зали
     Заведения, ресторанти и нощни клубове
     Хотели
     Технически помещеия и производства

Системите за вентилация с рекуперация на енергия TANGRA EVB AL & TANGRA EVB AL+ обхващат дебит на обработвания въздух от 200м3/ч. до 8500м3/ч. с ефективност до 63% (EN308).

Всички енергоспестяващи блокове TANGRA EVB AL / AL+ могат да бъдат окомплектовани с ингелигентно управление TANGRA Smart. Това позволява управление през мобилен телефон, компютър, таблет и отдалечено през Internet. 

Приложения