>>>>>>>>https://www.tangra.bg/<<<<<<<<<<<<
Начало / Продукти / Вентилационни компоненти / Въздушен миксер - Eliturbo

Въздушен миксер - Eliturbo

vazdushen mikserEliturbo®  е миксер за въздух, който е в състояние да изравни вертикално и хоризонтално температурата и влажността в големи помещения и да намали разходите за отопление с до 30%.
Eliturbo® използва специален хелиоцентрофужен ротор, патентован от Impresind. Произвежда се в съответствие с хигиенните изисквания и нормите за сигурност и безопасност на работната среда.

ПРИЛОЖЕНИЕ

ИНДУСТРИЯ:     Eliturbo®  може да се използва в индустриални и търговски сгради за повишаване ефективността на отоплението и подобряване на условията на работната среда.
СПОРТ И ОТДИХ:    Инсталирането на Eliturbo® в спортни зали и басейни намалява големите топлинни загуби характерни за този сектор. Влажността и хлорните изпарения също се намаляват на повърхността на басейна. Ниските скорости (<0.1м/с) минимизират теченията и дискомфорта.
КУЛТУРА:    Галериите и музеите често са стари и големи сгради с изисквания за постоянна среда около произведенията на изкуството.
ФЕРМЕРСТВО:    Оранжериите са с големи топлинни загуби, което е пречка за правилното разпределение на топлината необходима за вегетацията. Eliturbo® създава равномерна влажност и е изключително полезен в борбата с кондензацията.
 

Приложения