>>>>>>>>https://www.tangra.bg/<<<<<<<<<<<<
Нови продукти
Проекти

Актуално

УСТРОЙСТВА ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА ОТ БАКТЕРИИ И ВИРУСИ С ДО 99.99%

2020-03-19

Устройствата Jonix предотвратяват образуването на химически и биологични замърсители (плесени, бактерии, легионела и др.) на пресния въздух подаван към помещенията, върху вътрешните повърхности на въздуховодите и повърхностите в помещенията. Санитацията се извършва непрекъснато, като по този начин се предотвратява появата на прахови отлагания които са идеален субстрат за развитие на мухъл и бактерии.... повече »

Продължаваме да работим възможно най-отговорно, безопасно и #БезПаника

2020-03-16

След издадената Заповед № РД-01-124/13.03.2020 г. на Министъра на Здравеопазването и след предприетите от нас действия, бихме искали да Ви уведомим, че екипът на фирма "ТАНГРА - АВ" ООД продължава да работи възможно най-отговорно, безопасно и с готовност да Ви помогне и консултира!...повече »

Нов каталог и нови модели на високоефективните енергоспестяващи блокове TANGRA EVB HiE

2020-01-31

В началото на месец февруари 2020 година, екипът на фирма ТАНГРА ви представя обновения каталог на високоефективните енерговъзстановяващи блокове TANGRA EVB HiE....повече »

Нов каталог за центробежни вентилатори TANGRA PLG

2020-01-29

В края на месец януари 2020г., след направени конструктивни промени и подобрения, екипът на фирма ТАНГРА представя новия каталог за центробежни безкорпусни вентилатори за вграждане TANGRA PLG.... повече »

1 2 3

Решения